?>

Asztromag

Új bejegyzések

Ez a négy csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe - A tiéd köztük van?

Van, akinek idő kell hozzá, míg mások az első pillanatban képesek szerelembe esni. Akárhogyan is van, ez a négy csillagjegy határozottan a második táborba tartozik.

Ezzel a jeggyel semmiképp se randizz a horoszkópod szerint

A csillagokban áll, kivel fordulhat katasztrófába a románcod.

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

A Skorpiók féltékenyek, a Kosok fejjel mennek a falnak, a Rákok meg anyáskodóak – oké-oké, van benne igazság, de van néhány olyan jellemző is, amit nem szokás kiemelni, pedig legalább ennyire igaz az egyes jegyekre. Olvasd el, mi az a te jegyednél!

Évek óta rosszul készülnek a horoszkópok? Egy elmélet szerint lehet, hogy te is egy másik csillagjegybe tartozol

Sokan nem is abba a csillagjegybe tartoznának, ahova besorolták őket. Az úgynevezett precesszió miatt ugyanis már több száz éve rosszul számolják a Nap helyzetét az asztrológusok, ezért a legtöbb horoszkópot hibásan készítik el. Ezt nagyon régóta tudjuk,

Ebből a három csillagjegyből kerülnek ki a legjobb férjek

Gondoltál már valaha arra, hogy a csillagok milyen hatást gyakorolnak az életünkre? Tényleg számít, milyen jegyű a partnered, amikor hosszú távú és kedvező kapcsolatra vágysz?

Negatív tulajdonságaid a csillagjegyed szerint

Csillagjegyed elárulja milyen negatív tulajdonságaid vannak, melyeket érdemes leküzdened ahhoz, hogy sikeresebb és boldogabb legyél. Minden ember életében vannak olyan kihívások, melyeket le kell küzdenie, melyekből tanulnia kell.

Ez a nők rangsora csillagjegyük szerint! Te hányadik helyen állsz?

Ezek a nők egyesítik magukban mindazt, mitől valakit ideális nőnek tartanak, akitől nem csak a férfiak lélegzete áll el. Az asztrológusok véleménye szerint ez azzal van összefüggésben, hogy mit mutatnak a csillagok, azaz, hogy az adott hölgy mikor születe

Ilyen nőt akarnak maguknak a férfiak a csillagjegyük szerint

Ha hiszel az asztrológiában, akkor érdemes átböngészned ezt a listát, mert eláruljuk, hogy melyik csillagjegyű férfi tagjaira mi a jellemző, és azt is, hogy milyen nőt szeretnének maguk mellé és valójában melyik jegy szülötteivel illenek össze igazán.

Rangsorolva: ezek a legkedvesebb és a legrosszindulatúbb csillagjegyek

Gondoltad volna, hogy a horoszkóp alapján meg lehet állapítani, melyik csillagjegy szülöttei a legkedvesebbek, és kik azok, akik ennek a listának csak a legvégén kulloghatnak? Most megtudhatod, ugyanis egy rangsor alapján kiderült, hogy vajon hol helyezke