Be kell vallanunk, hogy a szerelem egy csodálatos, felfokozott érzelmi állapot, és ez az állapot sajnos időnként egészen szokatlan tettekre sarkall. Valószínűleg nem létezik olyan ember a világon, aki még nem követett el semmilyen baromságot a szerelem nevében. 

Na lássuk, mi jellemző a csillagjegyekre!

Ezért törik össze a szíved 2020-ban a csillagjegyed szerint

Kos 

A Kos sajnos nagyon gyorsan beleugrik egy kapcsolatban, anélkül hogy megbizonyosodna arról, hogy ezt a számára megfelelő emberrel teszi. Amilyen gyorsan beleszeret valakibe, ugyanolyan gyorsan ki is szeret az illetőből, és lelép. A Kos érzelmei hevesek, gyorsak, pusztítóak, és a legritkábban tartanak sokáig. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Bár a dolgok mennek a maguk útján, mégis is valami arra késztetheti, hogy a háta mögé nézzen. A gyanúja, hogy valaki hátráltatni próbálja haladását, nem alaptalan. Mostantól egy ideig, nem árt nyitva tartania a szemét, esetleg direkt nyomozásba kezdenie, hogy kiderítse, ki áll a dolog háta mögött.

Bika 

A Bika sajnos túl odaadó. Amikor szerelmes lesz, minden energiáját és idejét a társának szenteli. Ezt később természetesen megbánja. Minden alkalommal, amikor csalódik, elhatározza, hogy ilyet többé nem tesz, de valószínű hogy nem tudja betartani, hiszen számára az a természetes, hogy teljes mértékben átadja magát a kapcsolatnak. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

A mai napon meglehetõsen nagy érzelmi átalakuláson mehet keresztül, kedves Bika, ami miatt, szinte képtelen lehet a mindennapi teendõire koncentrálni. Mivel, eme érzelmi változás most kifejezetten pozitív irányultságú, talán nem is baj, hogy egy kicsit kilendíti a megszokott kerékvágásból. Ha hagyja magát elcsábulni, a nap lezárásaként egy igen szenvedélyes éjszakára számíthat!

Ikrek 

Az Ikrek sajnos teljesen azonosul a partnerével. Ez azt jelenti, hogy meghazudtolja önmagát, és mindenben a társát követi. Annyira érdekli a párja, az új személy az életében, hogy teljesen megfeledkezik önmagáról, és csak a társára figyel. Elhanyagolja a barátait, a hobbijait, a saját érdeklődését, sőt önmagát is hogy a párjával lehessen, hogy neki megfeleljen. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

A mai napon egészen új élményekre vágyhat, így igencsak túltenghet önben a kíváncsiság, melytõl vezérelve, része lehet egy különleges, kulináris, esetleg szexuális élvezetben, ami teljesen megrészegítheti, gúsbakötve elméjét, akár még józan ítélõképességét is. Nem baj! Hagyja magát, s inkább tegyen félre mindent, amit nem élvez. Néha kell egy ilyen önzõ és élvezethajhász nap mindenkinek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: