Vannak olyan személyek, akik karakterességük, határozottságuk, és rátermettségük révén sokkal jobb főnökök lehetnek, mint mások. Nem mindenki születik ugyanis vezetőre jellemző tulajdonságokkal.

Az alábbi csillagjegyek szülöttei igazi főnök-típusok.

3 csillagjegy, akinek hatalmas változás jön a párkapcsolatában - Szakítás vagy örök szerelem? 

1.Kos

Nagyon erős, és határozott csillagjegy. Született vezető, nagyon jól átlátja a problémákat, és össze tudja tartani a csapattagokat. Hajlamos arra, hogy egyszerre több projektet elindítson, ezért szüksége van néha arra, hogy a kollégái “visszafogják”.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Bár a dolgok mennek a maguk útján, mégis is valami arra késztetheti, hogy a háta mögé nézzen. A gyanúja, hogy valaki hátráltatni próbálja haladását, nem alaptalan. Mostantól egy ideig, nem árt nyitva tartania a szemét, esetleg direkt nyomozásba kezdenie, hogy kiderítse, ki áll a dolog háta mögött.

Nem hátrál meg semmitől, tele van energiával, lelkesedéssel. Mindig nyíltan kimondja mindenről a véleményét, eléggé makacs, nehezen lehet meggyőzni annak ellenkezőjéről. Nem szereti beismerni, ha tévedett valamiben.

2.Oroszlán

Született vezető, nagyon domináns alkat. A célja az, hogy mindenben a legjobb legyen. Imád a középpontban villogni, igazi karrierista, a szeme előtt mindig a cél, és a fejlődés lebeg. Néha túl büszke, és arrogáns tud lenni, de ez is hozzátartozik a töretlen sikeréhez.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Ma a kommunikáció kerülhet elõtérbe. A nap folyamán egy politikai, vagy vallási, esetleg szakmai vitába keveredhet, ami mintha csapokat nyitna tudatában, eláraszthatják fejét a gondolatok, s parázs vitára kerülhet sor. Bármennyire is úgy érzi, igaza van, ne nyomja el vitapartnerét, hallgassa meg õt is, s végül törekedjen a megértésre, a konszenzusra, amellett, hogy markánsan hangot adott véleményének.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: