Hogyan találhatsz vissza önmagadhoz egy feszült és stresszes nap, időszak után? A horoszkópból pontosan kiderül, milyen tevékenységgel adhatod ki magadból a gőzt, mit érdemes tenned önmagadért, a lelki békédért. Ugye, megfogadod a bölcs javaslatokat?

A Kos

Amikor úgy érzed, összecsapnak fölötted a hullámok, irány az edzőterem. Kos jegyűként nem csekély nyomást helyezel magadra, mindig a legjobban akarsz teljesíteni, éppen ezért jó ötlet, hogy a benned összegyűlt feszültséget egészséges módon ereszd ki. A rendszeres mozgással nem csupán egy-két órára szabadulsz ki a napi verkliből, de ez a legjobb módja, hogy a nehéz nap, avagy az idegbajos hét után ellazítsd magad. Hetente legalább kétszer gondolj csak magadra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Bár a dolgok mennek a maguk útján, mégis is valami arra késztetheti, hogy a háta mögé nézzen. A gyanúja, hogy valaki hátráltatni próbálja haladását, nem alaptalan. Mostantól egy ideig, nem árt nyitva tartania a szemét, esetleg direkt nyomozásba kezdenie, hogy kiderítse, ki áll a dolog háta mögött.

6 férfi csillagjegy, aki segítségedre lehet abban, hogy elfelejtsd a volt szerelmedet

A Bika

Amikor ki szeretnél kapcsolni, hívd segítségül az öt érzékszervedet. Bika jegyűként szereted a kézzel fogható dolgokat, s megnyugtat, amikor hallod, érzed, és sőt szó szerint bármibe bele is kóstolhatsz. Ha stresszes vagy, vonulj a konyhába, üsd össze kedvenc kajádat, tedd fel közben a kedvenc zenéidet, majd burkold magadat a kedvenc kanapédon pihe-puha takaróba. Hidd el, olyan leszel, mintha kicseréltek volna. S hogy mindig kéznél legyen minden, érdemes rendet rakni magad körül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

A mai napon meglehetõsen nagy érzelmi átalakuláson mehet keresztül, kedves Bika, ami miatt, szinte képtelen lehet a mindennapi teendõire koncentrálni. Mivel, eme érzelmi változás most kifejezetten pozitív irányultságú, talán nem is baj, hogy egy kicsit kilendíti a megszokott kerékvágásból. Ha hagyja magát elcsábulni, a nap lezárásaként egy igen szenvedélyes éjszakára számíthat!

Az Ikrek

Nem túl gyakran fordul elő, hogy magad alatt lennél. Ikrek jegyűkéntinspirálnak a körülötted lévők, a munkád, vagy éppen az új telefonod, így könnyen túlteszed magad az átmeneti fennakadásokon. Amikor viszont mindenképpen szükséged van a kikapcsolódásra, a legjobb, ha otthonodban szentelsz időt magadra. Kapcsold ki a telefont, vegyél meleg fürdőt, s csak lazíts. Ennyi, semmi bonyolult dolog, s máris jobban érzed magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

A mai napon egészen új élményekre vágyhat, így igencsak túltenghet önben a kíváncsiság, melytõl vezérelve, része lehet egy különleges, kulináris, esetleg szexuális élvezetben, ami teljesen megrészegítheti, gúsbakötve elméjét, akár még józan ítélõképességét is. Nem baj! Hagyja magát, s inkább tegyen félre mindent, amit nem élvez. Néha kell egy ilyen önzõ és élvezethajhász nap mindenkinek!

A Rák

Az élet meglehetősen mozgalmas időszakokat hozhat számodra, amikor a magánélet, a barátok, a munka között kell lavíroznod. S miután Rák jegyűként mindent maximális beleéléssel csinálsz, mindent a szívedre veszel, így könnyen érezheted, hogy összecsapnak fölötted is a hullámok. Neked a szeretteid körében töltött órák hozzák meg a valódi nyugalmat és biztonságérzetet. Mindig ott vannak, amikor támogatásra van szükséged, hiszen a szeretetük energiával tölti fel a lelkedet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Néha jobb hangosan kimondani, mi a baj, mert az által sokkal könnyebben eljuthat az ember a megoldáshoz. Az érzések bizony bonyolult dolgok és szinte egész életünk menetét meghatározzák, így nem szabad könnyelmûen bánni velük, akárcsak a szavakkal. Soha ne a problémát lássuk, hanem a kihívást, a megoldást!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: