Aki nem hisz a horoszkópban és a csillagok állása sem izgatja fel a mindennapokban, annak mindez csak annyit jelent az életben, hogy mely napra esik a születésnapja. Akik viszont egy kicsit jobban érdeklődnek a csillagok iránt, azok tudják, hogy a csillagjegy számos dolgot meghatározhat a személyiségben. Erősségek, gyengeségek, főbb személyiségjegyek, és még sok más. Például, hogy mi az, ami miatt irigyek vagy féltékenyek rád a környezetben élők. Lássuk, mik ezek!

Skorpió

Felfűtött érzelmek, odaadó szeretet és érzéki szexualitás. Ezek azok a pontok, amit a legjobban irigyel tőled a környezeted. Neked ugyanis az, hogy lángoló, szenvedélyes és vad vagy, az legbelülről jön, nem is kell megerőltetned magad. Ez egy párkapcsolatban szuper, hiszen folyamatosan fenntarthatod vele a tüzet és az izgalmat, de a baráti és családi kapcsolataidban van, hogy a túlságosan heves érzelmek nem mindig célravezetőek. Tipp: Próbáld meg kezelni a benned élő oroszlánt és csak akkor engedd szabadjára, amikor megfelelő a pillanat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

Mérleg

Ha mérleg vagy, biztosan feltűnt már, hogy a környezetedhez képest sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottabb és rendszerezettebb vagy. Ez a személyiséged letagadhatatlan része, sőt ez a központi magja annak, amilyen valójában vagy. Ne szégyelld, hogy megtaláltad a belső hangod, hogy rendezett az életed és a környezeted, inkább próbálj meg segíteni azoknak, akiknek ehhez még hosszú utat kell megtenniük! Ha valaki irigy rád amiatt, mert higgadt, nyugodt és kiegyensúlyozott tudsz maradni szinte minden szituációban, akkor hagyd, emiatt nem kell megváltoznod!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

A mai napon meglehetõs nehézségekbe ütközhet az érzelmek kifejezése terén, s, ha sikerül is szavakba öntenie õket, azt mások mégis meglehetõsen félreérthetik. Talán jobb is, ha ma inkább meg sem próbálja taglalni, ami önben zajlik, mert azt önnél jobban, úgysem érthetik az emberek. Ezúttal egyedül kell, hogy feloldja az érzelmi gócot. Ha ez nem sikerülne, akkor is a segítségkéréssel csak holnap próbálkozzon, addig pedig próbáljon elmerülni a feledés örömébe.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-25 - Ma az univerzum, rengeteg pozitív energiát sugározhat ön felé szerelmi téren....

Bak

A bak jegyben születettek igazán szigorúak tudnak lenni. Ha valamit elhatároznak, akkor nincs szülinap, nincs csalás, nincs kivétel. Eldöntötted, hogy életformát választ és mostantól egészségesen étkezel? Nincs süti, ami elcsábíthat. Le szeretnéd futni a maratont? Nincs olyan körülmény, ami megállíthat. Meg akarsz tanulni egy új nyelvet vagy szinte irreálisan magas célokat fektettél le magadnak a munkában? Nálad odaadóbb és céltudatosabb ember nem is létezik. Ez a határozottság és önuralom irigylésreméltó, így ha valaki emiatt féltékeny rád, inkább büszke legyél magadra és folytasd, amit elkezdtél!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-08)

Meglehetõs határozatlanság jellemezheti a mai napon, melynek következtében, igencsak frusztrált állapotba kerülhet, hiszen, ha valamitõl kiborul, az a hezitálás, különösen, ha a jelenség ezúttal, a saját portáján jelentkezik. Próbáljon meg a mérgelõdés helyett inkább a lehetséges megoldásokra koncentrálni az által, hogy minden lehetõséget alaposan áttanulmányoz és megvizsgál. Ha így cselekszik, tudni fogja, mi a helyes, mire elérkezik a végsõ döntés ideje!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: