Tudd meg te is, vajon a csillagjegyed szerint mennyire vagy kedves vagy éppen rosszindulatú!

Milyen érdekes belegondolni abba, hogy a környezetedben mennyire sokszínű emberek élnek! Biztosan neked is akad olyan ismerősöd, aki még akkor is nagyon kedves, ha valaki beáll elé a sorba vagy meglöki a buszon. Aztán ott vannak azok az emberek, akik bármikor leállnak vitatkozni az ügyfélszolgálattal, és cseppet sem érdekli őket, mit gondolnak róluk a többiek. Meg persze a kettő közötti átmenet, akik hol ilyen, hol olyan hangulatban vannak éppen.

Általában kedves embernek tartod magad, de olykor előbújik belőled egy kis gonoszság? Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mindenkiben van jó és rossz, a csillagjegyekben pedig az alábbi módon oszlik meg a kettősség.

A gyógyulás piramisa: Így hozd egyensúlyba a 7 csakrád!

Már csak az a kérdés, mennyire ismersz rá magadra és a barátaidra?

Mérleg

Egyértelmű, hogy a Mérleg vezeti a listát, hiszen ő az, aki tényleg mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Kibékít, vígasztal, egész életében a harmóniára törekszik és csak akkor elégedett, ha környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Talán túl kedves is, hiszen a saját érdekeit sokszor háttérbe szorítja. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai nap folyamán könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok, annyira el lehet telve memóriája a mindennapok örökös gondjaival. Mindez a sok munkának, de leginkább a pluszmunkának köszönhetõ, melyet az utóbbi idõben végzett, így a megoldás is kézenfekvõ. Itt az ideje, egy szusszanásnyi pihenésnek, de fõleg, a hétköznapi rutin megtörésének, s a valódi kikapcsolódásnak, amikor is egy pillanatra sem gondol munkára! Szervezzen ma valahogy magának egy kis szabadságot!

Halak

A Halak olyan tündéri személyiség, aki az önzetlenség mintaképe: egyszerűen jó érzéssel tölti el, ha másokon segíthet. Kedves, segítőkész és amennyire csak lehet, konfliktuskerülő. Irtózik a negativitástól, vallja, hogy kedvességgel sokkal többet lehet elérni mint a törtetéssel, és eszerint éli életét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai napon felmerülhet önben, hogy esetleg hajlandó megbocsátani valakinek, akivel jelenleg hadilábon állnak. Ez bölcs megfontolás az ön részérõl, kedves Halak, hisz nem lehet örökké haragban élni, mert azzal csak a saját életét keseríti meg az ember. Ha nehéz is az ügy, legyen okosabb, s nyújtson békejobbot, más nem, ezentúl sem lesznek puszipajtások az illetõvel. Ön most egy ilyen lépéssel csakis nyerhet!

Bika

A Bika nemcsak előre enged a sorban vagy tesz szívességeket, emellett elképesztően türelmes is. Persze egy idő után neki is el tud borulni az agya, de ahhoz tényleg nagyon sok kell és csak akkor robban, mikor más már régen kiakadt volna. Pozitív, laza személyiség, aki nem rejti véka alá érzelmeit és mindenkivel kedves.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Ma igazán érzékeny lesz környezete impulzusaira, kedves Bika. Történjen bármi, hallgasson minden esetben megérzéseire, mert azok ma biztosan nem hagyják cserben. Párkapcsolatának is igazán jót tehet ez a különös intuitivitás, amely egy csodás estét tehet lehetõvé kettejük számára. Használja ki az adandó alkalmat, s engedje szabadjára érzelmes énjét.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: